ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Mediateka

Mediateka

Mediatekata e Institutit Francez në Shkup ju ofron libra dhe materiale audio-vizuale të cilët mund t’i huazoni në shtëpi apo t’i konsultoni në Institut.

Fondi i mediatekës pasurohet rregullisht me materiale të reja!

Ju ofrojmë përmbajtje aktuale që të njoftoheni me kulturën e sotme franceze, të argëtoheni, të kultivoheni ose ta mësoni gjuhën frënge! Materialet tona më të reja përbëhen nga filmat më të ri dhe më të suksesshëm, filma të cilët janë shpërblyer, librat më të rinjë dhe më të shitur në fushën e letërsisë bashkëkohore, metodat dhe librat më të reja për të mësuar gjuhën frënge, materialet më të mira dhe më të reja për të rinj dhe fëmijë...

Tani e tutje, ju propozojmë edhe përmbajtje on-lajn, përmes shkarkimit të librave nga shtëpia e juaj dhe platformës digjitale për fëmijë. Dhe në fund, mbetemi të hapur për çdo propozim nga ana e juaj për blerjen e materialeve të reja. Këtë mundeni ta bëni përmes pjesës « na shkruani se çfarë dëshironi të porositni ».

Që ta zbuloni ofertën tonë të plotë, shtypni në kategoritë e mësipërme.