ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kurse të frengjishtes

SESIONI i kurseve te dimirit 2014/2015

Të gjithë flasin nga pak frengisht, mëso më shumë !

Kurse të frengjishtes për fëmijë, për nxënës, gjimnazistë dhe të rritur !

Regjistrimet : nga 3 deri më 14 nëntor 2014, në Institutin Francez në Shkup.
Kurset fillojnë më 17 nëntor 2014.

Formular para-regjistrimi ndodhet në dispozicion tuaj këtu.

Për të njohur nivelin tuaj të frengjishtes, ju lusim të caktoni termin nga e hëna në të premte, gjatë periudhës së regjistrimit, nga ora 12 deri 18.

KONSULTONI OFERTEN TONE TE PLOTE 2014-2015.