ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kurse të frengjishtes

KATALOGU I KURSEVE 2014-2015 

Instituti francez në Shkup ju propozon ofertë kursesh të pasur dhe të llojllojshme për vitin 2014-2015. 

Kurse për të rritur, për gjimnazistë, nxënës të shkollave fillore, për fëmijë, për fillestarë ose për ata që kanë njohuri të frengjishtes ose punëtori tematike dhe  punëtori tjera të reja. 

Njihuni me ofertën komplete ne linkun vijues : 
http://issuu.com/358831/docs/catalogue_cours_2014_2015

ose shkarkoni katalogun pdf këtu

Mësoni frengjishten, mësoni më shumë !