ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kurse të frengjishtes

"Parlons français, c'est facile"

"Parlons français, c'est facile" një faqe e re për të zbuluar frëngjishten, është hapur nga Ministria e Punëve të Jashtme.

Faqja ofron aktivitete zbavitëse dhe krijuese nga dokumentarë në internet prodhuara nga TV5 Monde.

Ky mjet i ri digjital gjithashtu ofron mundësinë për të vlerësuar nivelin e frëngjisht, dhe iu dedikohet nxënësve që mësojnë frëngjishten në të gjitha nivelet e aftësive gjuhësore.