ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kurse të frengjishtes

Sesioni i shkurtit 2014

Regjistrimet per sesionin e shkurtit 2014
behen nga 20 deri me 31 janar 2014.

Oret fillojne me 3 shkurt.

Na vizitoni ne Institutin Francez ne Shkup
ekipi yne pedagogjik do t'ju prese
dhe t'ju keshilloje ne zgjidhjen tuaj.

Formularin e para-regjistrimit do ta gjeni këtu.