ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kurse të frengjishtes

Kurse në frëngjisht për ndërmarrje dhe kompani 

Instituti Francez në Shkup organizon kurse për gjuhën e specializuar franceze (drejtësi, ekonomi, turizëm, biznes, bankieri, kontabilitet etj.) 
Na kontaktoni për çmimin.