ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kurse të frengjishtes

Kurse individuale

Kurse individuale në frëngjisht 

Kurse në maqedonisht për frankofonët

Sipas ritmit dhe qëllimeve që dëshironi t’i arrini, gjatë tërë vitit, gjatë ditëve të punës apo fundjavës.
1 orë: 960 den.
5 orë : 4600 den.
10 orë : 8500 den.