ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kurse të frengjishtes

Kurset e gjuhës frënge

Kurset  Benzhamen (mosha 7 - 10 vjeçare)  
Më të vegjlit e mësojnë gjuhën frënge të shoqëruar prej dy personazheve të metodës Aleks dhe Zoe. 
2 х 1 orë në javë, 34 orë në semestër 
metoda: Aleks dhe Zoe 1, 2, 3 
çmimi i rregullt për semestër: 5600 den.  

Kurset Junior (mosha 10 - 14 vjeçare) 
Këto kurse mbahen nga profesorë me përvojë të pasur në mësimdhënien e gjuhës frënge për nxënës të shkollës fillore. 
2 х 1 orë 30 në javë, 51 në semestër  
metoda: Adosfer 1, 2, Le Mag 3 dhe 4
çmimi i rregullt për semestër: 8600 den.  

Kurset Ado (mosha 14 - 18 vjeçare) 
Nxënësit e shkollave të mesme njihen jo vetëm me gjuhën frënge, por edhe me kultura tjera, civilizime, vende, horizonte të reja, ...   
2 х 1 orë 30 në javë, 51 në semestër 
metoda: Deklik, Belvil, Edito B2  
çmimi i rregullt për  semestër: 8600 den.

Kurse për të rritur 
Nuk flisni asnjë fjalë frëngjisht ? Ose keni nivel të caktuar dhe dëshironi ta përmirësoni? Do të gjeni kursin që i përshtatet nivelit tuaj në mesin e të gjithë kurseve të frengjishtes së përgjithshme. 
2 х 1 orë 30 në javë, 51 në semestër 
metoda: Nuvo Taksi, Taksi  
çmimi i rregullt për semestër: 8600 den.