ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kurse të frengjishtes

SESIONI DIMËROR 2019

Ndërtoni të ardhmen tuaj, mësoni frëngjishten!

Zbuloni ofertën e plotë të kurseve (orëve) të Institutit Francez në Shkup

Më shumë se 1000 regjistrime në vit, më shumë se 3,500 orë mësimi në vit, 600 nxënës të ndryshëm dhe 20 vjet cilësi dhe përvojë në organizimin e orëve të frëngjishtes për fëmijët, nxënësit e shkollave të mesme, gjimnazistët dhe të rriturit, për të gjitha nivelet dhe të gjitha nevojat!

Regjistrimet: nga data 28 janar, deri më 8 shkurt 2019, në Institutin Francez në Shkup.
Leksionet e orëve të frëngjishtes do të mbahen nga data 11 shkurt, deri 4 prill 2019.

Çmimi: 4,490 den.

*     *     *