ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kurse të frengjishtes

E-mësimi 

E-mësimi në Institutin Francez në Shkup është platforma digjitale e dedikuar për gjithë ata që ndjekin kurset në Institut dhe për profesorët. Në këtë platformë janë në dispozicion burime plotësuese për të mësuar gjuhën frënge dhe informata në kuadër të kurseve të organizuara nga ana e Institutit.

http://cledu.org.mk/