ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Arsim dhe gjuhë frenge

Ditë për punonjësit univerzitar: "Mobiliteti, partneritetet dhe bashkëpunimet me Univerzitetet Franceze"

E mërkurë 10 dhjetor 2014, 10h00-15h00 
Instituti Francez në Shkup


Mbledhje informative kushtuar punonjësve univerzitarë (me ftesa).