ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kulturë

Rrugët kulturore 2017

Insituti Francez, në këtë fillimvit të 2017, do të përqendrohet te kinemaja, letërsia, debati i ideve, piktura, gastronomia, por edhe tek aktivizimi i të rinjëve. Artistë dhe ekspertë të shumtë francezë për t’u zbuluar, gjatë një viti të pasur dhe intenziv, i cili i lë hapësirë risisë, kreativitetit dhe dialogut ndërkulturor.

 

* * *

Kurs i frëngjishtes për fëmijë, nxënës, gjimnazistë dhe të rritur, për të gjitha nivelet dhe të gjitha nevojat! Punëtori për fëmijë dhe punëtori parapërgatitore për debate dygjuhësore frëngjisht/anglisht për shkollat e mesme!
Mësoni gjuhën frënge për të argumentuar, për të shprehur mendimin tuaj, për të shfaqur idetë e juaja, për të debatuar, bindur!

* * *

Certifikoni nivelin tuaj të njohjes së gjuhës frenge me një diplomë të njohur ndërkombëtarisht DELF/DALF!
Sesioni i shkurtit : regjistrimet bëhen nga 9 deri më 20 janar 2017.

* * *

Mësoni me çmime të volitshme dhe pajisuni me një diplomë franceze!


* * *

Zgjidheni kartelën e anëtarsisë për të pasur qasje të privilegjuar në shumë shërbime të mediatekës!