ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kulturë

Manifestimet e kaluara

Shihni manifestimet e organizuara nga Instituti Francez në Shkup dhe merrni më tepër informata për atë çka ju intereson.

Në nënfaqen “Manifestimet e kaluara” mund t’i gjeni manifestimet e fundit të organizuara nga Instituti Francez.

Nëse dëshironi t’i shihni të gjithë manifestimet e kaluara, shtypni në këtë link « Më shumë për të kaluarën » në këndin e djathtë poshtë të kësaj faqe.