ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Kulturë

Kulturë

Instituti Francez në Shkup është aktor madhor në jetën kulturore në Maqedoni.


Përmes bashkëpunimeve të shumta, Instituti Francez në Shkup vepron dyzet vite me praninë e kulturës franceze në Maqedoni dhe propozon rregullisht programe të aktiviteteve kulturore që janë shprehje e kreacionit bashkëkohor në Francë. 
Kinema, muzikë, teatër, takime letrare, debate, aktivitetet tona janë të llojllojshme, të pasura dhe interesante!
Ju ftojmë të njiheni me to në faqen tonë dhe sidoms t’i bashkangjiteni atyre!