ndiqni aktivitetet tona përmes emailit

site map

Rreth nesh

Instituti Francez në Shkup

Rruga Mito Hadzivasilev Jasmin nr.48, 1000 Shkup
Tel.: (+ 389) 2 3 118 503
email : info@ifs.mk

Француски институт во Скопје

 

Emmanuel Rimbert
Drejtoreshë e Institutit Francez në Shkup
Këshilltare për bashkëpunim dhe veprim kulturor  

Sektori Kulturë | Komunikim | Mediatekë:
Tel. : (+ 389) 2 3 116 734 ;
email : culture@ifs.mk | mediatheque@ifs.mk
Branko Cobanov, atashe kulturor, ndihmës Drejtor
Olgica Krstevska Milivojevik, përgjegjëse për komunikim 
Milena Mitic, përgjegjëse e mediatekës 

Sektori Arsim | Kurse të frengjishtes | Studime në Francë:
Tel : (+ 389) 2 3 129 288
email : cours@ifs.mk | education@ifs.mk | skopje@campusfrance.org
Ljupka Dimova, atashe për bashkëpunim për frengjisht dhe bashkëpunimin univerzitar 
Suzana Pesik, asistente dhe përgjegjëse e Zyrës Campus France