„Тишина, се снима“ на Покемон Кру на затворање на Танц фест (23.04.2018)
Скопје филм фестивал 2018: Фокус на француски филм (19-26 април 2018)
Отворање на колективната изложба „Сè што ни е заедничко“ (18.04.2018)
Францускиот филм „Натрапник“ на Филозофски филмски фестивал (14.03.2018)
Почесна награда на кореографот Дидје Дешан (4.04.2018)
Франкофонски кино-клуб | „Денес“ (28.03.2018)
Недела на француски филм во Штип (30.03-4.04.2018)
Концерт на „Фолтин“ во чест на Франкофонијата (22.03.2018)
Концерт на Шарл-Батист во Битола и во Тетово (13-14.03.2018)
Концерт на класична музика (19.03.2018)
first  previous  1  2  3  next  last