Пијано четири раце | Мишел и Никола Бурдонкл (26.07.2018)
Празник на музиката во Битола | Диџеј сет на Џон До (21.06.2018)
Гала концерт | 25 години дипломатски односи помеѓу Франција и Македонија
Стогодишнина од Македонскиот фронт во Првата светска војна (31.05-3.06.2018)
Омаж на режисерот Жан-Пјер Мелвил (10.05.2018)
Изложба „ДеликАРТесна продавница“ (8.05.2018)
Омаж на Жан Рошфор | „Одморот на г-дин Бин“ (30.04.2018)
„Тишина, се снима“ на Покемон Кру на затворање на Танц фест (23.04.2018)
Скопје филм фестивал 2018: Фокус на француски филм (19-26 април 2018)
Отворање на колективната изложба „Сè што ни е заедничко“ (18.04.2018)
first  previous  1  2  3  next  last