следете ги нашите активности на mail

site map

Студирање во Франција

Започна пријавувањето за упис во 1-ва година на државните француски универзитети
за академската 2017/2018 година!

Краен рок за доставување на документи во Францускиот институт :
22-ри јануари 2017 (12 јануари 2017 за кандидатите кои полагаат тест по француски јазик TCF-DAP).

 
За повеќе информации околу целата процедура, обратете се до Кампус Франс во Францускиот институт во Скопје;
Тел : (02) 3129 288, е-маил : skopje@campusfrance.org /suzana.pesik@ifs.mk