следете ги нашите активности на mail

site map

Студирање во Франција

Специјализираните школи и институти ја комплетираат оваа понуда на студиски програми во специфичните сектори како што се уметност, архитектура, новинарство, аудиовизуелни уметности, туризам, гастрономија или хотелиерство. Времетраењето на студиите е од 2 до 5 години.

Назад