следете ги нашите активности на mail

site map

Студирање во Франција

Саем за студии во Франција

Четврток 1-ви ноември 2018, 12 часот 
Национална и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ - Скопје

Додадете француски шмек на вашите студии!

Француските универзитети се отворени за вас!

 

ПРОГРАМА НА САЕМОТ ЗА СТУДИИ ВО ФРАНЦИЈА

УЧЕСНИЦИ НА САЕМОТ ЗА СТУДИИ ВО ФРАНЦИЈА

 

Францускиот институт во Скопје и Кампус Франс организираа Саемот на студии во Франција којшто се одржа во четврток, 1-ви ноември 2018, во Националната и универзитетска библиотека „Свети климент Охридски“ во Скопје.

Саемот за промоција на студии во Франција понуди богата програма и интересни содржини за младите коишто сакаат образованието да го продолжат во Франција.

Посетителите имаа можност да се информираат за сите процедури за упис, за обуки, за програми за стипендии директно кај претставниците на француските универзитети.

Кликнете на линкот за да видите колку се ниски трошоците за школарина во Франција.

Електронски флаер за Саемот за студии 2018.

Линк кон албум со фотографии од настанот.