следете ги нашите активности на mail

site map

Студирање во Франција

Статија за театарските практики на час по француски јазик

 

Прочитајте го натписот за театарските практики на час по француски јазик, објавен во списанието „Францускиот јазик во светот“ од страна на нашата Alumni Г-ѓа Елена ЖОГОВСКА, Доктор на науки во област на Дидактика на јазици и култури при Универзитетот Нова Сорбона - Париз 3.