следете ги нашите активности на mail

site map

Студирање во Франција

Специјализација за странски лекари и фармацевти во Франција!

Можност да реализирате еден дел од вашата специјализација во Франција!

Повеќе информации за уписите, како и формулар за упис се достапни на веб страницата на
Медицинскиот факултет при Универзитетот во Стразбур:

http://med.unistra.fr/fre/Formations/3eme-cycle/DFMS-DFMSA


и во Одделот Кампус Франс во Францускиот институт во Скопје 

Краен рок за доставување на документи во Францускиот институт во Скопје: 15 јануари 2020.

За повеќе информации околу целата процедура за уписите, ве молиме обратете се во Одделот Кампус Франс
во Францускиот институт во Скопје .

Tel : (02) 3129 288 e-mail : suzana.pesik@ifs.mkeducation@ifs.mk