следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Францускиот институт во Скопје ве информира дека, по повод празникот Рамазан Бајрам,
 ќе биде затворен од петок 17 до понеделник 20 јули 2015, во 11 часот.

Францускиот институт во Скопје ви посакува пријатни празници!