следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Францускиот институт во Скопје ве иформира дека
за време на летните одмoри ќе биде затворен
од сабота 27 јули до понеделник 19 август 2019
(во 11 часот).

Ве покануваме да останете конектирани
на
ОН-ЛАЈН МЕДИЈАТЕКАТА
и да ги користите сите дигитални ресурси,
кои се на ваше располагање
(наменето за членовите на медијатеката).

Екипата на Францускиот институт ви посакува пријатен летен одмор!