следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Францускиот институт во Скопје ви посакува 
пријатни новогодишни празници и Среќна Нова Година !

Ќе бидеме навистина среќни
доколку во исто толку голем број
продолжите да ги следите
нашите активности и во 2020 година!

За време на празниците, Францускиот институт
ќе биде затворен:
- во среда 25 декември 2019 и
- од вторник 31 декември 2019 год.
до среда 8 јануари 2020 год.

Ве покануваме да останете конектирани
на
ОН-ЛАЈН МЕДИЈАТЕКАТА
и да ги користите сите дигитални ресурси,
кои се на ваше располагање
(наменето за членовите на медијатеката).