следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

За да имате пристап до каталогот, кликнете ТУКА.

Бројот на вашата членска карта ви овозможува да отворите сметка и да имате пристап до информации за вашите позајмени материјали и датумот на враќање и да сугерирате наслови. Каталогот ви овозможува да пребарувате, да видите дали материјалите се позајмени или не и да имате пристап до најновите наслови!

За да пребарувате според домените, означете imprime ќе ја добиете листата на сите книги позајмени (или не), означете musique, ќе ја добиете листата на сите ЦД, позајмени (или не) итн.

За да најдете некоја книга, списание, филм... може да пребарувате по наслов, по автор, по издавачка куќа, тема, колекција...