следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Новитети во медијатеката 

Пролет - Лето 2019

Погледнете ја целосната листа со најнови наслови на ваше располагање

Медијатеката на Францускиот институт ви предлага нови наслови за периодот пролет/лето 2019 !

Најдобрите француски филмови, најнови документарни и цртани филмови, наградени романи, стрипови и литература за млади и тематска литература.

Ако сакате брзо да напредувате во изучувањето на францускиот јазик, за вас ги имаме најновите книги за лесен француски А1- В2, граматички вежби, вежби за збогатување на вокабуларот.

За пристапување до понудата со електронски ресурси, во секое време конектирајте се на: www.culturethèque.com

Следете го линкот за да станете член на нашата медијатека и да можете да ги позајмувате материјалите од нашата медијатека.