следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Новитети во медијатеката
есен 2017 / зима 2018

Погледнете ја целосната листа со најнови наслови на ваше располагање


Медијатеката на Францускиот институт ви предлага нови наслови за периодот есен 2017/ зима 2018 !

Најдобрите француски филмови, прикажани на Канскиот филмски фестивал, најнови документарни и цртани филмови, наградени романи, стрипови и литература за млади и тематска литература.

Ако сакате брзо да напредувате во изучувањето на францускиот јазик, за вас ги имаме најновите книги за лесен француски А1- В2, граматички вежби, вежби за збогатување на вокабуларот.

За пристапување до понудата со електронски ресурси, во секое време конектирајте се на: www.culturethèque.com