следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Читаме на чист воздух

Четврток 22 декември 2016, 18:00 ч.
Француски институт во Скопје

Францускиот институт во Скопје ви предлага да направите мала пауза во прочистените простории на медијатеката со читање и листање на списанија.

Дојдете и запознајте се со изборот на наслови за месец декември од есенските новитети во нашата медијатека!

Дојдете на неформална средба со персоналот на Францускиот институт на 22 декември, за да се информирате за културните новости во Франција и да слушнете кои ќе бидат најновите наслови кои ќе бидат на ваше располагање во 2017 година!