следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Медијатека на Францускиот институт во Скопје е отворена од понеделник до петок: од 11 ч. до 18 ч. и во сабота од 10 ч. до 13 ч.

Нашиот тим е секогаш на ваше располагање за да ви даде совет за избор на наслови од медијатеката и да ви ги даде потребните информации.

За секое дополнително прашање, пишете ни на следната електорнска адреса: mediatheque@ifs.mk

Француски институт во Скопје

Ул. "Св. Кирил и Методиј" бр. 48, 1000 Скопје

тел: (+389) 2 3 116 734 (+389) 2 3 118 503