следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Катче за деца и млади

Наменет за деца и тинејџери, во овој дел од библиотеката се наоѓаат:

  • цртани филмови (ДВД)
  • музика (ЦД)
  • видео-игри
  • цедероми со игри и содржини за изучување на јазикот
  • книги (стрипови, сликовници, речници)
  • романи за тинејџери и
  • списанија