следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Тематски ресурси во медијатеката на Францускиот институт во Скопје

 

Нашата медијатека редовно ви нуди различни ресурси на најразновидни и актуелни теми.

 

Со еден клик на Culturethèque и имате пристап до нашиот особено богат елекстронски ресурсен центар!