следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Patrick Modiano është shpërblyer me çmimin Nobël për literaturë 

Shkrimtari francez është shpërblyer me çmimin Nobël për literaturë 2014, të enjten më 9 tetor, për « artin e tij të kujtesës ». 

Vepra "Pour que tu ne te perdes pas dans le quartier" do të propozohet së shpejti në mediatekën e Institutit Francez në Shkup dhe në mediatekën digjitale Culturethèque

Ju ftojmë t'i huazoni veprat e tij paraprake, në dispozicion në mediatekë : 

"Un cirque passe", éd. Gallimard, 1992
"Quartier perdu" ed. Gallimard, 1984
"Remise de peine" éd. du Seuil 1988
"Du plus loin de l'oubli" éd. Gallimard 1996
"Un pedigree" éd. Gallimard, 2005
"Une jeunesse" éd. Gallimard, 1981
"Dora Bruder" éd. Gallimard, 1997
"De si braves garçons" éd. Gallimard, 1982
"Rue des boutiques obscures" éd. Gallimard, 1978 
"La place de l'étoile" éd Gallimard, 1975