следете ги нашите активности на mail

site map

Медијатека

Новитети во медијатеката 

Зима 2020

Погледнете ја целосната листа со најнови наслови на ваше располагање

Преземете ја брошурата со новитети

 

Медијатеката на Францускиот институт ви предлага нови наслови за периодот зима 2020 !

Најдобрите француски филмови, најнови документарни и цртани филмови, наградени романи, стрипови и литература за млади и тематска литература.

Ако сакате брзо да напредувате во изучувањето на францускиот јазик, за вас ги имаме најновите книги за лесен француски А1- Ц1, граматички вежби, вежби за збогатување на вокабуларот.

За пристапување до понудата со електронски ресурси, во секое време конектирајте се на www.culturethèque.com

Следете го линкот за да станете член на нашата медијатека и да можете да ги позајмувате материјалите од нашата медијатека.