следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Летна ИНТЕНЗИВНА сесија на часови по француски јазик 2017

„Освен тоа, зборувам и француски!“

Преземете го каталогот за учебната 2016/2017 со целосната понуда на часови
 

Научете француски бидејќи ќе ви користи:

  • за да аргументирате на француски
  • за да дебатирате
  • за да го искажете вашето мислење
  • за да ги изложите вашите идеи 
  • за да убедите.

*   *   *

Часови по француски за деца, основци, средношколци и возрасни, за сите нивоа и потреби!

Уписи: од 5 до 9 јуни 2017, во Францускиот институт во Скопје.

Часовите ќе се одвиваат од 12 до 21 јуни 2017 (три часа дневно).

Цена: 4490 ден.

*   *   *

  • Формулар за пред-упис може да најдете тука.

За да го утврдите вашето ниво на познавање на француски јазик, ве молиме да закажете тестирање, во периодот на уписите, од 12 до 18 часот.