следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Испитна сесија  ДЕЛФ/ДАЛФ во мај 2019

Уписите за мајската испитна сесија за дипломите ДЕЛФ/ДАЛФ ќе се вршат од 15 до 25 април 2019.

Испитите ќе се одржат на:
Dates des examens :
A1 Junior / A1 Tout public - 27/05/2019
A2 Junior / A2 Tout public - 28/05/2019
B1 Junior / B1 Tout public - 29/05/2019
B2 Junior / B2 Tout public - 30/05/2019
C1 / C2 - 31/05/2019

За информации околу испитните сесии во 2019 година, како и цените, погледнете го календарот.

Запознајте се со предностите на дипломите ДЕЛФ/ДАЛФ!

Искористете ја можноста за стекнување меѓународно призната диплома и сертифицирајте го вашето познавање на францускиот јазик!