следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Учете француски на иновативен и забавен начин!

Повеќе од четири децении Францускиот институт во Скопје е сврталиште на сите вљубеници во милозвучниот француски јазик, кој се изучува преку пишан збор, филм, музика и сите други форми на уметничко изразување.

Токму годинава Францускиот институт прославува 20 години од организирањето настава на француски јазик.

Прочитајте го интервјуто на Љупка Димова, аташе за француски јазик и директорка на курсевите во Францускиот институт, за веб порталот Факултети.мк.

Линк кон Факултети.мк