следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

ПРОЛЕТНА СЕСИЈА 2020

Линк кон целосната понуда на часови на Францускиот институт во Скопје

*     *     *

Повеќе од 1 000 уписи годишно, повеќе од 3 500 часови годишно, 600 различни ученици на нашите часови и веќе 20 години квалитет и искуство во организирање часови по француски за деца, основци, средношколци и возрасни, за сите нивоа и потреби!

Уписи: од 27 јануари до 7 февруари 2020, во Францускиот институт во Скопје.
Наставата се одвива од 10 февруари до 3 април 2020.

Цена: 4 950 ден. (или 4 750 денари за плаќање однапред). 

*     *     *

  • Формулар за пред-упис може да најдете тука.

  • За да го утврдите вашето ниво на познавање на француски јазик, ве молиме да закажете тестирање, во периодот на уписите, од 12 до 18 часот.