следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Средношколска двојазична дебата на англиски и француски јазик

„Да се има диплома е неопходно за да се успее.
Кое е вашето мислење?“

Среда 26 април 2017, 19:30 ч. | Француски институт во Скопје 

Дипломата не е повеќе гаранција, без диплома однапред е се изгубено!
Што мислите, може ли да се успее без диплома?

Дебатата е отворена за сите средношколци, студенти, нивните пријатели и другари, родители и професори.

Активното учество на дебатата треба да се најави преку испраќање мејл на cours@ifs.mk

Дојдете и разменете идеи со вашите врсници и тоа на два јазика: француски и англиски!