следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Средношколска двојазична дебата на англиски и француски јазик

„Пријателите се исто толку важни како и семејството. Што мислите за тоа?“

Дебата: Среда 22 март 2017, 19:30 ч. | Француски институт во Скопје


Што и да се случи, семејството е секогаш тука за нас, додека односите со пријателите можат да се променат. Не можеме да го одбереме своето семејство и можеме да бидеме целосно различни од своите родители и чногу поблиски со пријателите отколку со своето семејство. Кое е вашето мислење за оваа работа? 

Активното учество на дебатата треба да се најави преку испраќање мејл на cours@ifs.mk

Дојдете и искажете го вашето мислење на 22 март во 19:30 ч., во Францускиот институт во Скопје!