следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Ателјеа за деца и млади

Преземете го каталогот на часови по француски јазик за учебната 2016/2017

Ателје за вовед во францускиот јазик за најмалите

Од 3 до 6 години
Ателје за иницијација кон францускиот јазик преку игри, песнички, стихотворби и приказни. 
1 х 1ч неделно, 8 часа во сесија 
редовна цена за сесија: 1700 ден.

Креативни работилници за деца

Креативните работилници, освен што се место за креативен израз, се и место каде францускиот јазик се практикува на забавен начин. Ателјеата се отворени една сабота во месецот, за деца со или без познавања од францускиот јазик, за помали и поголеми.
редовна цена: 300 ден.
цена за ученик во ИФС: 250 ден.
цена за циклус од 3 работилници: 750 ден.

Едукативни ателјеа во Музеј на современа уметност

Едукативните ателјеа овозможуваат да се открие и осознае француската уметност преку активен и забавен пристап.
Наменети за ученици од градинка до средно училиште, овие ателјеа им овозможуваат на учениците да се запознаат со француската колекција на уметнички дела и ги иницираат кон креација и ликовни техники преку францускиот јазик.
редовна цена: 300 ден.
цена за ученик во ИФС: 250 ден.