следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

"Освен тоа, зборувам француски!"

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА ЦЕЛОСНАТА ПОНУДА 

 

Најновата понуда на часови и други услуги од Францускиот институт во Скопје е веќе на ваше располагање!

 

Часови по општ француски јазик за возрасни, средношколци, основци и деца

Часови по специјализиран француски јазик:

 • деловен за претпријатија
 • он-лајн часови
 • индивидуални часови
 • специјализирани часови на француски по мода
 • специјализирани часови на француски по туризам
 • часови по македонски, албански и англиски јазик за франкофони
 • модул за усовршување за професори по француски јазик

Работилници за возрасни и адолесценти

 • ателје за конверзација
 • ателје за подготовка пред патување
 • ателје за подготовка пред заминување на универзитетски студии и франкофонска пракса
 • ателјеа за двојазична дебата (француски/англиски)

Работилници за деца

 • работилници за вовед во францускиот јазик за деца (3-6 години)
 • креативни работилници

Други услуги

 • модул за подготовка за полагање на меѓународните испити DELF/DALF, TCF, TEF
 • модул за подготовка на CV и мотивациско писмо
 • преводи
 • потврда за јазично ниво

Меѓународни испити и дипломи


Нашиот тим е целосно на ваше располагање - повелете во Францускиот институт во Скопје!