следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Јазичен и културен престој во Франција!

Учи француски на море!

Лето на Азурниот брег!

Францускиот институт во Скопје нуди јазичен и културен престој во Франција, наменет за деца од 13 - 17 години.

Период: од 7 до 20 август 2016.

Цена : 65 200 денари.

Цената вклучува:

  • часови по француски јазик
  • сместување и храна
  • посети и културни активности
  • придружба од страна на македонски професор франкофон
  • училиште во Франција, препорачано од страна на Францускиот институт

Уписите се вршат во Францускиот институт во Скопје до 30 јуни 2016.

Општи услови за организација
Договор
Формулар за упис

 

Единствена можност да ја подготвите вашата иднина!

Преземете го флаерот.