следете ги нашите активности на mail

site map

Часови по француски јазик

Француски јазик и мода

Научете француски, надополнете ги општите знаења о откријте ја специфичната терминологија околу модата и стилизмот за да комуницирате полесно во областа на модата!

Идеална понуда за љубителите на модата!

ЗА КОГО СЕ ОДНЕСУВА
Сите заинтересирани кои имаат желба да го научат францускиот јазик околу специфична тематика, модата.

ПЕРИОД НА ОДДРЖУВАЊЕ
4 април – 27 мај 2016
1 x 2h неделно, во вторник, од 19h до 21h

МЕСТО НА ОДДРЖУВАЊЕ
Мултимедијален простор за настава на Францускиот институт

ПРОГРАМА
- Практични работилници и коментирани посети за откривање на парфеми, модни додатоци, материјали, школи за мода
- Професионална кариера на моден креатор

ЦЕНА
3190 ден.

УПИСИТЕ се во тек.
Бројот на слушатели во група е ограничен на 10.