следете ги нашите активности на mail

site map

Образование и француски јазик

Посета на Филолошкиот факултет во Скопје
од страна на Н.Е. г-ѓа Лоранс Оер,
Амбасадор на Франција

Н.Е. г-ѓа Лоранс Оер, Амбасадор на Франција, во петок на 13 декември 2013, го посети Филолошкиот факултет во Скопје при Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“.

Во рамките на оваа посета, таа одржа говор, кој можете во целост да го прочитате ТУКА.