следете ги нашите активности на mail

site map

Култура

Бон Апети: „Мисија Македонија“

Екипата на Бон Апети одговори позитивно на поканата на Н.Е, Лоранс Оер, Амбасадор на Франција во Македонија, да откријат една нова егзотична дестинација, како што е Македонија!

Малата екипа на Бон Апети, составена од вљубеници во скијањето, сними епизода за убавините на земјата.

„Таму можете да најдете... убави пејзажи, спој на џамии и манастири и разновидна популација која взаемно кохабитира.
А што се однесува до скијањето, има што да видат авантуристите. Земјата е во најголем дел составена од планински региони. Токму затоа тука можат да се најдат бројни љубители на нашата дисциплина...“

За да ги откриете прекрасните македонски пејзажи, кликнете ТУКА.

Погледнете го ВИДЕОТО.