следете ги нашите активности на mail

site map

Култура

Отворање на Beach film festival во Охрид со филмот
« Лицето на ангелот » 

Четврток 18 јули 2019, 21:30 часот | Плажа « Оревче » во Охрид

на Ванеса Филхо (2018, 1h48), со Марион Котијар, Ајлин Аксој-Летекс и Албан Леноар


Учество на Францускиот институт во Скопје во второто издание на овој летен филмски фестивал.

Една млада жена живее сама со својата осумгодишна ќерка. Една вечер таа запознава еден човек во дискотека и решава да замине со него, оставајќи ја ќерка си препуштена сама на себе.