следете ги нашите активности на mail

site map

Култура

ФРАНЦУСКИ КИНО-КЛУБ 

Проекција на филмот

„Убавицата и Убавицата“
 

Вторник 18 јуни 2019, 20 часот | Кинотека на Северна Македонија


на Софи Филиер (2017, 1h35), со Сандрин Киберлен, Агат Боницер и Мелвил Пупо


Дваесетгодишната Марго ја запознава четириесетипетгодишната Марго: сè ги поврзува, се испоставува дека тие се една иста личност на две различни возрасти од нивниот живот.


Не пропуштајте ја последната проекција на францускиот кино-клуб пред летниот одмор !

Со титл на македонски јазик.

Резервирајте и подигнете билети во Кинотеката на Северна Македонија, на следните телефонски броеви: (02) 30 71 814, 30 65 968.