следете ги нашите активности на mail

site map

Култура

Вечер на француска музика со диџеј Френчи 

„Патување низ франкофонската поп музика“

СКОПЈЕ: Петок 22 март 2019, 21 часот | Младински културен центар – клуб МКЦ

БИТОЛА: Сабота 23 март 2019, 20 часот | Кафуле„Порта џез“ – Битола 

ТЕТОВО: Петок 29 март 2019, 20 часот (местото дополнително ќе биде утврдено) 

Дојдете на вечер на француска музика со Иле од Битола, познат како диџеј Френчи.

Дојдете да се забавуваме во ритамот на старите и нови француски шансони!

Ве молиме за потврда на вашето присуство на culture@ifs.mk