следете ги нашите активности на mail

site map

Култура

Отворање на изложбата на фотографии на
Роберт Јанкулоски
во излогот на Францускиот институт во Скопје

„Париски перспективи“

и презентација
„Старата фотографија, инспирација во моите дела“


Четврток 24 јануари 2019 2019, 18 часот

Француски институт во Скопје


Во излогот на Францускиот институт во Скопје ќе бидат поставени фотографии во Париз на Роберт Јанкулоски, Директор на Македонскиот центар за фотографија и еминентен познавач на делото на браќата Манаки. 

Изложбата е отворена до 19 февруари 2019.

Галерија од вечерта на отворањето.